UA

RU

Політика конфіденційності

У цій Політиці конфіденційності пояснюється, як компанія “Центр гіпнозу та психотерапії” (далі — «Виконавець», «Фізична особа підприємець Мамітько Віталій Андрійович») збирає, використовує та розповсюджує інформацію про Користувача, отриману через онлайн-інтерфейси, що належать нам та керовані нами (наприклад, сайти, електронну пошту та інші канали зв'язку), у тому числі через сайт gipnoz.kiev.ua (далі – «Сайт»).

Уважно вивчіть цей документ, щоб зрозуміти, як ми обробляємо цю інформацію. Якщо будь-які положення Політики конфіденційності будуть вам незрозумілі, зв'яжіться з нами. Зверніть увагу, що використання сайту також регламентується публічною офертою.

Предмет політики конфіденційності

Ця Політика конфіденційності поширюється на інформацію, яку Виконавець отримує від Користувачів через Сайт. Персональні дані необхідно надавати лише для доступу до деяких функцій та послуг Сайту, наприклад, до онлайн-курсів.

Якщо Користувач не використовує такі функції або послуги на Сайті, збирається лише інформація, яка не дозволяє ідентифікувати користувача та є знеособленими даними: наприклад, список переглянутих веб-сторінок.

Для доступу до деяких інших функцій Сайту Користувачеві необхідно надати інформацію, яка дозволяє його ідентифікувати (далі — «Персональні дані»): ім'я та прізвище, електронну адресу, телефон тощо.

Користувач несе відповідальність за достовірність персональних даних, які він надає Виконавцю. У разі надання недостовірних даних, Користувач не зможе використовувати всі функції Сайту та отримувати корисну інформацію, а Виконавець не зможе зв'язатися з Користувачем. Наприклад, завжди слід стежити за тим, щоб користувачем була вказана актуальна електронна адреса, оскільки це один з основних способів зв'язку з Користувачем.

Надаючи Персональні дані, Користувач погоджується з тим, що Виконавець може збирати, використовувати та розкривати їх відповідно до положень цієї Політики конфіденційності та Публічної оферти, а також вимог законодавства України.

Якщо Користувач не погоджується з цими умовами, Користувач має право не надавати Виконавцю свої Персональні дані. В цьому випадку деякі послуги Сайту стануть Користувачем недоступними.

Згода на обробку Персональних даних

Відповідно до умов цієї згоди на обробку персональних даних Користувач послуг заповненням та надсиланням електронної форми на сайті gipnoz.kiev.ua підтверджує, що він ознайомлений та згоден з умовами Публічної оферти та відповідно до ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI добровільно надає Виконавцю та його уповноваженим представникам та посадовим особам свою згоду на обробку без будь-яких обмежень персональних даних Користувача, зазначених в електронній формі та добровільно наданих для реалізації мети обробки в базі персональних даних «Клієнти».

Згода на обробку персональних даних надається Користувачем з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, а також відносин у сфері реклами та маркетингу відповідно до Цивільного кодексу України, Закону України «Про рекламу», Закону України «Про захист прав споживачів» , а також інших нормативно-правових актів.

Користувач надає Виконавцю та/або будь-яким третім особам право надавати йому будь-яку інформацію комерційного та/або інформаційного характеру про діяльність Виконавця та/або будь-яких третіх осіб по електронній пошті, телефону та/або SMS, а також будь-якими іншими засобами зв'язку.

Користувач також підтверджує свою згоду на передачу Виконавцем його персональних даних, включених до бази персональних даних «Клієнти», розпорядникам персональних даних та будь-яким третім особам виключно для зазначеної вище мети. Користувач не вимагає отримання повідомлення про передачу (розповсюдження) розпорядникам та третім особам його персональних даних, включених до зазначеної бази персональних даних.

Згода на обробку персональних даних надається Виконавцю безстроково.

Заповненням та надсиланням електронної форми Виконавцю Користувач підтверджує, що він повідомлений (а) про включення його персональних даних до бази персональних даних «Клієнти», що належить Виконавцю, мета збору та обробки персональних даних (згідно з зазначеною в цьому документі метою), а також про його права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», згідно з яким суб'єкт персональних даних має право:

  1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. висловлювати мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. подавати мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичного особи;
  8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Конфіденційність та безпека Персональних даних

Виконавець дуже серйозно ставиться до конфіденційності та безпеки персональних даних Користувачів. Виконавець дотримується стандартних фізичних, електронних та процесуальних заходів безпеки, щоб захистити дані, що ідентифікують особу Користувачів. Оскільки при передачі даних в Інтернеті неможливо забезпечити абсолютну безпеку, Виконавець не може гарантувати збереження даних, що ідентифікують особистість Користувачів даних: існує ризик того, що зловмисники зможуть обійти нашу систему безпеки або перехопити передачу інформації Користувача в Інтернеті. Користувач зобов'язаний зберігати облікові дані в секреті і несе за це повну відповідальність. Зверніть увагу, що електронні листи та інші повідомлення, що надсилаються через Сайт або пошту Виконавця, не шифруються.

Внесення змін до Політики конфіденційності

Інколи Виконавець переглядає заходи щодо забезпечення конфіденційності, у тому числі положення Політики конфіденційності.

Всі зміни та оновлення набирають чинності відразу після їх публікації на Сайті. Після внесення змін до Політики конфіденційності Виконавець повідомляє про це в розумний термін: змінює дату набуття чинності, розташовану в нижній частині цієї сторінки. Виконавець рекомендує періодично переглядати цю сторінку, щоб знати останні зміни Політики конфіденційності.

20/02/2019

Наші переваги

Як давно ми працюємо

Працюємо
з 2006 року

Скільки в нас було клієнтів

Клієнтів
більше 6000

Результативність нашої роботи

Результат
більше 96%

Лікування гіпнозом ми проводимо в наступних напрямках:

Записатись
Перейти в чат Viber Перейти в чат Telegram Перейти в чат WhatsApp +380955322730

Телефонуйте нам:
пн – пт з 09:00 до 22:30
сб з 10:00 до 22:30


Адреса:
м. Київ, пров. Госпітальний, 1А

Карта проїзду в центр гіпнозу та психотерапії

На нашому сайті ви можете оплатити картою Visa або MasterCard з будь-якої точки світу, доступна Оплата частинами від Приват Банку

MasterCard

mastercard

Visa
MasterCard

Оплата частинами

© 2006–2022
Гіпноз. Гіпноз Київ. Лікування гіпнозом.
Центр гіпнозу та психотерапії.

Всі права захищені.